Onze privacy policy en legal notice lees je hier.

Eurantica

Fine Art Fair Eurantica is de Belgische afspraak bij uitstek voor verzamelaars van oude schilderijen, moderne kunst, juwelen, meubels met keurmerk of vintage design. De beurs, die bekend is door haar moderne toets, haar mooie ontdekkingen op gebied van schilderijen, en de voorkeursplek die ze voorbehoudt voor meubelstukken (oud en vintage), wordt bezocht door verzamelaars, kunsthandelaars maar ook heel wat decorateurs. Eurantica stelt kwaliteitsstukken voor met smaak en aan betaalbare prijzen. Het is dan ook een niet te missen afspraak naast de grote, internationale evenementen.

De 38e editie van Fine Art Fair Eurantica brengt wederom welingelichte verzamelaars, liefhebbers, decorateurs en professionals van de sector samen in een stijlvolle sfeer, waar de jonge generatie Belgische en buitenlandse antiquairs en galeriehouders de trends van de markt zullen onthullen.

eur

eur

eur

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer